Back to ordinary days * Paluu arkeen

There was a full family weekend when my two teens came to our home on Friday from their dad´s week. On Friday my daughter had three sleep-over friends. On Saturday my boyfriend came with his two teens, they all sleep-over too and we had a fun evening together by bowling and playing board games. Yesterday my teens other family came (their dad, step-mum and little sis) and we talked about our teens lives.
So today when my teens went back to school after a Christmas-break it feels so nice and quiet here at home. I´m on my way of recovering from very bad depression and having fun with the family feels great, but also of course sucks my energy while being too social and I´m the mum and have to take care of the kids. Though I yesterday forgot to make the dinner... I went to a sunny forest, I did my kundaliini yoga and took care of the home and understood at 7pm that "Grap! I forgot to make something to eat!" So I eat sandwiches and teens microwave-stuff.

Now I feel worn out and enjoy so much this silence <3 I must take better care of my own needs and resources, also when teens are at home.
I´m starting one of my healing project which cleans up my world. I have always made photo albums separately to myself and my kids, but haven´t had energy for that for 4,5 years. So I´m gonna do that now and at the time I clean up my past mentally and spiritually so that I can live this moment more deeply.
Embrace the new day and new year <3 ! Breath out the past and let the light come to You when You inhale.

Love,
JuliaTakana täysi perheviikonloppu sen jälkeen, kun kaksi teiniäni tulivat perjantaina kotiin isiviikoltaan. Perjantaina tytöllä oli kolme yökyläkaveria. Lauantaina miesystäväni tuli kahden teininsä kanssa myös yökyläilemään ja meillä oli hauska ilta yhdessä hohtokeilaten ja pelaillen lautapelejä. Eilen teinieni toinen perhe (isänsä, äitipuolensa ja pikkusiskonsa) tuli käymään ja juttelemaan lastemme elämästä.
Joten tänään kun teinini lähtivät kouluun joululoman jälkeen, tuntuu kotona niin ihanan rauhalliselta. Olen toipumassa rankasta masennuksesta ja vaikka yhteinen ilonpito perheen kanssa tuntuu upealta, se myös syö voimiani, koska silloin olen sosiaalisempi kuin mihin voimavarani riittävät ja koska minähän olen äiti ja hommiini kuuluu huolehtia lapsistani. Vaikkakin eilen unohdin kokonaan tehdä ruokaa... Kävin aurinkoisessa metsässä, kundaliinijoogasin, tein kotihommia ja seitsemältä illalla tajusin "Oho vitsi! En oo muistanut tehdä ruokaa!" Joten itse söin sämpylöitä ja lapset mikroruokaa.

Nyt minulla on tyhjiin ammennettu olo ja nautin tästä hiljaisuudesta kotona <3 Pitää taaskin entistä tarkemmin huolehtia omista voimavaroistaan ja tarpeistaan, silloinkin kun lapset ovat kotona.
Olen aloittamassa yhtä toipumisprosessiani, jonka on tarkoitus puhdistaa maailmaani. Olen aina tehnyt valokuva-albumeita erikseen itselleni ja lapsilleni, mutta minulla ei ole ollut 4,5 vuoteen voimia siihen. Joten aloitan sen nyt ja samalla henkisesti puhdistan menneisyyttäni käymällä sitä läpi, jolloin voin vielä paremmin ja vahvemmin elää tätä hetkeä.
Nauti uudesta päivästä ja uudesta vuodesta <3 ! Hengitä ulos vanha ja kun hengität sisään, anna valon täyttää Sinut.

Rakkaudella,
Julia

Comments