Autumn colours * Syksyn värit

After a few low and cloudy days I woke up today joyful and full of energy. I wanted to go right away outside into a sunny and warm air. And headed to Keinukallio's running stairs. Although their are nearby it was my the first time. They took my breath away in many different ways.
I admired again this incredidle autumn. I've started to see nature's colours as impressionist and pointillistic art and it inspired me to begin this painting. First I just made a canvas full of spots. But.. I wanted add movement and this is how it looks now. Don't know where tomorrow leads it's way. 
**
Parin matalissa vesissä vietetyn päivän jälkeen tänään oli ihanaa herätä energisenä ja iloisena. Vedin heti lenkkarit jalkaan ja suuntasin Keinukallion juoksuportaille nauttimaan upeasta kelistä ja syksyn väreistä. Olen alkanut nähdä joka puolella luonnon taiteen impressionistisena ja pointillistisena, ja innostuin maalaamaan vähän sen tyyppistä itsekin. Aloitin läiskimällä kankaan täyteen pilkkuja, mutta se tuntui kaipaavan liikettä ja tällaiseksi päätyi tänään. Mitä huominen tuo tullessaan, sitähän ei tiedä. Voi olla, että muutama täplä lisää tai sitten jotain täysin yllättävää. Pienet ovat tämän keski-ikäisen naisen ilot, mutta sitäkin enemmän täynnä juuri sitä, mikä saa just mun sydämen laulamaan.






Comments